понедельник, 14 марта 2016 г.

Увага! Новинки!

Фонд бібліотеки поповнився новими книгами. На минулому тижні до бібліотеки надійшли наступні книги.


1.Скляренко В.М.
Країни світу. Африка: для дітей середнього шкільного віку /В.М.Скляренко; худож.-оформлювач Л.Д.Киркач-Осіпова._ Харків:Факт, 2015 .- 317 с.: іл.

Ця книга про Африку може змінити ваше уявлення про країни Чорного континенту. Тут співіснують спекотні пустелі і чарівні куточки "райської" землі, бідність і багатство, високі культурні надбання і залишки невільницького минулого. Але природні багатства і наполеглива праця африканських народів свідчать про те, що цей континент має велике майбутнє.

2. Скляренко В.М.
Українські традиції і звичаї: для дітей середнього шкільного віку/В.М.Скляренко; худож.-оформлювач Л.Д.Киркач-Осіпова._ Харків: Бібколектор, 2015 .-318с.: іл.

Нині народні традиії стали одним із головних чинників відродження українського народу, його національної свідомості І кожен з нас є спадкоємцем цього великого скарбу. В чому вони полягають і де їх витоки? Як вони формувалися та змінювалися у різні часи - на всі ці та інші питання ви знайдете відповідь у цьому виданні.

3.Довженко О.П.
Щоденникові записи/ Олександр Довженко; післямова О.В.Красовицького; худож.-оформлювач О.М.Іванова.- Харків: Фоліо, 2015.- 717 с.

Дана книга - найбільш повна публікація щоденникових записів Олександра Довженка за період з 1939-го по 1956 р., де він фіксує основні події свого особистого і творчого життя. Докладно описані історичні події, свідком яких він був: приєднання Західної України до СРСР, початок Великої вітчизняної війни, визволення Харкова, Києва, смерть Сталіна та зміни в житті, що відбулись потім. Видання призначене для всіх, хто цінує і цікавиться творчістю видатного українського письменника.



4. Околітенко Н.
Повернення фараонового сина: науково-фантастичні повісті і оповідання/Н.І.Околітенко; передмова Б Андросюка ю- Київ, 2015 .- Унів. вид-во ПУЛЬСАРИ .- 608с.

Книга сучасної української письменниці є спробою спрогнозувати ті етичні проблеми, що постануть в недалекому майбутньому з відродженням древніх генетичних програм.









Комментариев нет:

Отправить комментарий